Biber gazı bir can daha aldı!

14 Eyl 2013
Kadıköy’de günlerdir polisin attığı biber gazına maruz kalan Serdal Kadakal dün (13 Eylül) gece kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
 
Kalp rahatsızlığı olduğu bilinen 35 yaşındaki Serdar Kadakal'ın evi ve işyeri Kadıköy'de; polisin yoğun gaz attığı bölgedeydi. Günlerdir sürekli biber gazı solumak zorunda kalan Kadakal, şikayetlerini dile getiriyordu.
 
Dün gece işyerinde çalışırken kalp krizi geçiren Kadakal'ı arkadaşları Şifa hastanesine kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen Kadakal kurtarılamadı. 
 
Kadakal’ın ölümü ile ilgili Eczacı bir arkadaşı şunları söyledi: “Önceki gece Serdar’ın evinin yakınındaki barda oturuyorduk.  Zaman zaman dışarıdaki hareketliliği görüyorduk. Ancak biz barda içki içip sohbet etmeye Mahvolduk. Nefes alamıyoruz’ diye şikâyet ediyordu. Düşünün biz orada otururken hiçbir şekilde bir eylemin içerisinde değilken 20-25 kişilik bir polis grubu dönüp ayağımızın dibine gaz bombası attı. Hepimiz oturduğumuz yerden kaçışmak zorunda kaldık. Serdar bu olayın yaşandığı sokakta oturuyordu. 3 gün boyunca bu gaza maruz kaldı. Kalp krizi geçirmesinde etkili olduğunu düşünüyorum.”
 
Serdar Kadakal için yarın (15 Eylül) 12.00′de Kadıköy Osmancık sokakta yer alan işyeri Shaft Bar önünde cenaze için toplanılacak. Cenaze Sahrayıcedit Böcekli Camii’den kaldırılacak.
 
 
 
 
 
paylaş