#memetalialaboranın yanındayız

14 Ağu 2013

Oyuncu Mehmet Ali Alabora'ya yönelik devam eden sanal infaz kampanyası, görenlere "palalılar şimdi de twitter'da" dedirtiyor.

Gezi eylemlerine destek verdiği için iktidarın hışmına uğrayan oyuncu Mehmet Ali Alabora'ya komplo kurma girişimleri devam ediyor. Twitter üstünden örgütlenen ve kısa bir süre içerisinde Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri hâline gelen linç kampanyasına destek verenler arasında “Ak Parti” adlı hesapların da olması dikkat çekiyor. En çok dikkat çeken paylaşımlar ise “Mesele nedir içerde anlatırlar sana!”, “Yerini şimdiden hazırladık memoli, devlet düşmanı komiser memoli” şeklinde tehdit kokanlar.

Tehdit varsa dayanışma da var! Tehditler karşısında sanatçılar ve sanatseverler ise birlik oldu. Change.org adlı internet sitesinde başlatılan ve Alabora'ya yönelik sürdürülen linç kampanyasını sona erdirmeyi amaçlayan girişimde saatler içinde on binlerce imza toplandı. Hedeflenen imza sayısına ulaşıldığında ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bir mektup gönderilmesi planlandığı öğrenildi. Memet Ali Alabora'nın maruz kaldığı sanal linç operasyonuna tepkiler sadece bununla da sınırlı değil. #memetalialaboracandır ve #memetalialaboranınyanındayız etiketleriyle yapılan paylaşımlara da destek yağıyor.

paylaş