Kartal halkı duruyor, direniyor, forum yapıyor

22 Haz 2013

Kartal halkı dün (21 Haziran) akşam da Forum yapmaya devam etti. Mahallelerde toplanan halk yine Kartallı Kazım Meydanından Kartal Meydanına doğru yürüdü. Halk Kartal Meydanında yapılan Forum’da sorunları ve talepleri tartışmaya devam etti.

Eğitim, okul hayatında karşılaşılan zorluklar, çalışma hayatında karşılaşılan sorunlar, işsizlik, yoksulluk, iş kazaları tartışılan konular arasındaydı. Kartal halkı kendi geleceğini belirlemek isteyen halkın taleplerine hükümetin kulak vermesi gerektiğini haykırdı.

Yine Forum boyunca “Tayyip istifa”, “Hükümet istifa”, “Yaşasın Gezi Direnişimiz” gibi Taksim Gezi Parkı Direnişi’nin talepleri hâline gelmiş sloganlar atıldı. Yine Kartal Halkı taleplerinin bir kısmını Kartal Baba Geçidi’nin yanında bulunan boş bir binadan sarkıttığı bir pankartta dile getirdi.

Kartallılar hem yürüyerek, hem durarak, hem de Forum düzenleyerek taleplerini dile getirmeye devam edeceklerini dün akşam da haykırdılar. Dünyanın dört bir yanında, Türkiye’nin dört bir yanında direnen, duran, Forum yapan halka selam gönderdiler.

paylaş