Birleştik

22 Ağu 2023
birleştik - yarınlar - yenidünya

Yeni Dünya internet gazetesi 12 Nisan 2012’de yayına başlamıştı. Yayına başlarken kapitalizmin, emperyalizmin, sömürgeciliğin, savaşın, zorbalığın, ayrımcılığın eskimiş, çürümüş dünyasını reddedenlerin sesi olacağını belirtmişti.

Yeni Dünya internet gazetesi işçi sınıfının, emekçi halkların kendi kaderini kendi eline aldığı, gündüzlerinde sömürülmeyen, geceleri aç yatılmayan bir dünya için çalışacağını, bağımsız halkların başı dik, onurlu dünyasını kurmak için mücadele edeceğini vurgulamıştı.

Yeni Dünya internet gazetesi bu özlemimize kavuşmak için el ele vermemiz gerektiğini ilan etmiş, yeni dünyanın hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşmesi için işçilerin, emekçilerin, ezilen halkların gücünü birleştirmesi gerektiğini açıklamıştı.

Yeni dünya özlemcilerinin gücünü birleştirmesi, el ele vermesi yolunda bugün mütevazı bir adım atmış bulunuyoruz. Yeni Dünya internet gazetesi ile Yarınlar birleşmeye, ortak amacımız için birlikte yürümeye karar verdiler. Bu mütevazı adımın yeni dünya için ortak mücadelemizi yaygınlaştırma, yarınları yakınlaştırma yönünde büyük sonuçlar yaratacağına inanıyoruz.

Yeni Dünya internet gazetesinin bütün okurlarını bundan sonraki gelişmeleri https://yarinlar.com.tr adresinden izlemeye çağırıyoruz. Birlikte çok daha güçlü olacağız.

paylaş